Urakointi.

Sähköurakointi ja sähkötyöt.

Sähköurakointi ja sähkötyöt.

Toteutamme sähköurakointia toiminta-alueellamme. Kokeneilla sähköasentajillamme on 10 vuoden kokemus erilaisista sähköurakoista niin yksityisiin kuin julkisiin kiinteistöihin. Meiltä saat omakotitalojen, rivitalojen, kerrostalojen, suurten liikehuoneistojen, koulujen, toimitilojen, hallien ja varastojen sekä maatilarakennusten sähköurakat kustannustehokkaasti ja luotettavasti.

Sähköurakointia niin pieniin kuin suuriin kiinteistöihin.

Sähköurakkaan sisältyy usein kaikki mikä liittyy sähköön. Vedämme siis sähköä minne sitä tarvitaan, asennamme pistorasiat, sähköpääkeskukset ja valaisimet niin omakotitaloihin, uudiskohteisiin kuin saneerauskohteisiin. Sähköurakoitsijoina hoidamme hankesuunnitelmat, tarvittavat luvat sekä pidämme huolen budjetista.

Lisäksi meidän kauttamme hoituu paloilmaisinjärjestelmän ja kuluvalvonnan kaapelointi, kello- ja ajannäyttöjärjestelmät, murtovalvontajärjestelmien asennnus, aurinkosähkön asennus ja aurinkopaneelit ja sähköauton latausasemat.

Taloyhtiöissä ja julkisissa kiinteistöissä hoidamme yleiskaapeloinnin, antennikaapeloinnin, kuitukaapeloinnin ja vahvavirtakaapeloinnin. Olemme SETI Oy:n valtuuttama urakoitsija sekä kuulumme valtakunnalliseen Elfin -ketjuun.

Jos etsit luotettavaa sähköurakoitsijaa, joka pysyy aikataulussa ja pitää kustannukset käsissään, ota yhteyttä ja pyydä arvio sähköurakasta.

Me takaamme korkealaatuisen työn jäljen ja pyrimme pitämään jälkihuollon mahdollisimman minimissä. Käytämme laadukkaita tarvikkeita, jotka tilaamme päätukkureidemme Onnisen ja SLO:n kautta. Kaikki käyttämämme tuotteet ovat kotimaan markkinoilta ja CE-merkittyjä. Annamme kaikille asentamillemme tuotteillemme 2 vuoden takuun (poislukien muut valonlähteet kuin ledit).