Urakointi.

Antenniasennus ja antennivian korjaus.

Antenniasennus ja antennivian korjaus.

Teemme antenniasennukset omakotitaloihin, liikehuoneistoihin, kesämökeille ja taloyhtöihin Hämeenlinnassa ja lähikunnissa. Jos haluat kiinteistöösi TV-kuvaa tai tarvitset teleasentajaa korjaamaan viallista TV-antennia, ota yhteyttä ja pyydä meidät paikan päälle.

Antenniasennuksilla varmempaa TV-kuvaa

Antenniasennukset toteutetaan usein remontin yhteydessä parantamaan tai mahdollistamaan TV:n näkyvyys. Linjasaneerauskohteissa, kuten taloyhtiöiden remonteissa, vanha ketjuverkko muutetaan niin sanotuksi tähtiverkoksi. Vanha ketjuverkko on nimensä mukaisesti yksi pitkä ketju antennijohtoa, joka kulkee asunnosta toiseen. Ketjuverkko on altis häiriöille ja rikkoutumiselle.

Tähtiverkossa kiinteistöön tehdään yksi tähtipiste, josta antennijohdot lähtevät kaikkialle kiinteistöön. Antennijohdon katkeaminen vaikuttaa tällöin vain kyseiseen huoneistoon.

Kaupunkialueilla televisiosignaalit tulevat yleensä operaattorin kuitua tai antennikaapelia pitkin.

Omakotitaloissa ja maaseudulla katolle asennetaan antenniharava. Oli kyse kerrostalon, omakotitalon tai toimistokiinteistön antenniasennuksesta, toimiperiaate on sama.

Pyydä arvio antenniasennuksesta tai pyydä teleasentajamme paikalle!

Ota yhteyttä ja pyydä arvio antenniasennuksesta. Kaikkiin antenniasennuksiimme kuuluu kaapeloinnit, mittaukset ja rasioinnit kokonaisuudessaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Kaikista antenniasennuksista teemme mittaukset ja dokumentoinnin, eli varmistamme, että mittaustulokset täyttävät asetetut määräykset. Kaikki dokumentit luovutetaan työn tilaajalle.