Laskutyö ja pienurakointi.

Sähkökonsultointi ja sähkösuunnittelu.

Sähkökonsultointi ja sähkösuunnittelu.

Sähkökonsultoinnissa autamme sinua ymmärtämään millaisia sähkötöitä kiinteistösi kaipaa. Kun olet esimerkiksi ostamassa omakotitaloa etkä tiedä millaisia sähkötöitä taloon kannattaisi välittömästi tai tulevaisuudessa tehdä, ota yhteyttä ja pyydä arvio sähkösuunnittelusta. Suunnittelemme sähköt myös taloyhtiöiden kerrostalojen, rivitalojen ja luhtitalojen sähköremontteja varten. Tarjoamme lisäksi taloyhtiölle ja suurille rakennusyrityksille puolueettoman tuen ja asiantuntijan lausunnon uudisrakennusten sähkötöissä ja sähkösaneerauksissa.

Sähkökonsultoinnissa kartoitamme yhdessä kiinteistön sähkötöiden tarpeen ja perustelemme, millaisia sähkötöitä kiinteistölle kannattaa tehdä ja miksi. Emme luo pelkkää ostoslistaa vaan opastamme, kysymme ja avaamme selkokielellä myös mitä sähkötyöt maksavat.

Sähkökonsultoinnin ja sähkösuunnittelun kulku Sähköpalvelu JP Vähätalolla

Yleisimpiä sähkökonsultoinnin tarpeita ilmenee omakotitalon remonttia ja taloyhtiön saneerausta suunnitellessa. Kun suunnittelemme yhdessä sähkötöiden aikajanan, selviät remontista ja saneerauksesta edullisemmin.

  • Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen.
  • Tulemme paikan päälle kiinteistölle ja käymme kanssasi läpi dokumentit ja kiinteistön sähkölaitteiston tilanteen. Selvitämme, mitkä ovat kriittiset korjaukset kuten paloturvallisuusriskejä aiheuttavat pistorasiat ja johdotukset, maadoittamattomat sähköjohdot, palaneet sulakkeet tai viallinen lämmitysjärjestelmä.
  • Käymme kanssasi läpi, onko suunnitelmissa suurempaa sähköremonttia tulevaisuudessa ja mitkä sähkötyöt voivat odottaa. Annamme ehdotuksen, mitkä korjaukset ovat vähemmän kriittisiä eli esimerkiksi asumismukavuutta lisäävät asiat, kuten pistorasioiden asennukset, kattoon upotettavat valaisimet ja sähköauton latausasema. Esimerkiksi taloyhtiön kannattaa pyytää sähkökonsultointia sähköautojen latausasema valintaan.
  • Saat meiltä kirjallisen ehdotuksen, millaisia sähkötöitä kiinteistö tarvitsee ja millä aikajänteellä, sekä tarvittaessa hinta-arvion. Lähetämme eritellyn tarjouksen sen mukaan, onko kyseessä omakotitalon, taloyhtiön, liikehuoneiston tai esimerkiksi teollisuushallin sähkökonsultointi ja sähkösuunnittelu.

Sähköasentajamme JP Vähätalolla ovat kokeneita ja sertifioituja sähköalan ammattilaisia. Jos haluat puolueettoman tuen ja asiantuntijan lausunnon kiinteistösi sähköjen tilanteesta sekä arvion, mitä sähkötyöt maksavat, pyydä meiltä arvio sähkösuunnittelusta.