Laskutus & pienurakointi.

Aurinkosähkön asennus ja aurinkosähköjärjestelmän huolto.

Aurinkosähkön asennus ja aurinkosähköjärjestelmän huolto.

Asennamme ja huollamme aurinkopaneeleja ja aurinkosähköjärjestelmiä toiminta-alueellamme.

Asennamme aurinkopaneelit ja invertterit aurinkosähkön hyödyntämistä varten omakotitaloihin ja mökkeihin, rivitaloihin, kerrostaloihin, liikehuoneistoihin, maatiloille, tehtaisiin ja varastoihin. Laita kattosi hyötykäyttöön ja pyydä arvio aurinkosähkön asennuksesta!

Aurinkosähkö on helppo tapa saada toimiva sähkö asuntoihin, mökkeihin ja liikehuoneistoihin. Ympäristöystävällisen aurinkosähkön avulla on mahdollista vähentää sähkönkulutusta, pienentää hiilijalanjälkeä ja lisätä asumisviihtyvyyttä esimerkiksi mökeille ilman sähköä.

Aurinkosähköjärjestelmän asennus nopeasti ja kustannustehokkaasti sinne missä sähköä ei ole.

Aurinkosähköjärjestelmän asennus alkaa paikan kartoittamisella. Aurinkopaneelit täytyy saada aurinkoiseen paikkaan. Jos mökkisi sijaitsee metsäisellä alueella tai teollisuushalli on suuren rakennuksen varjossa, tarkkaile auringon liikehdintää ja pyydä sitten arvio.

Aurinkosähköjärjestelmän asennus sujuu meillä aikataulussa ja järkevillä kustannuksilla:

  • Kartoitamme asennuspaikan aurinkopaneeleille
  • Mitoitamme aurinkosähköjärjestelmän koon eli kuinka monta aurinkopaneelia asennetaan
  • Määrittelemme millaiset aurinkopaneelit ja invertteri ovat tarpeellisia ja sopivia kohteeseen
  • Asennamme aurinkosähköjärjestelmän ja varmistamme sen toimivuuden

Pystymme toteuttamaan myös isojen urakoiden yhteydessä edullisesti aurinkosähköjärjestelmän esimerkiksi isoihin rakennuksiin kuten kouluihin, julkisrakennuksiin, halleihin, varastojen katoille sekä maalämpöön vaihdon yhteydessä. Toteutamme aurinkosähköjärjestelmien asennukset ja huollot myös niin sanotuilla “off-grid” -mökeillä eli asunnoilla, jotka eivät ole sähköverkon piirissä. Mikäli rakennus on sähköverkon piirissä, aurinkosähkön asennuksesta on ilmoitettava paikalliselle sähköverkkoyhtiölle. Hoidamme sähkölaitosten vaatimat täydelliset käyttöönottomittaukset koko aurinkosähköjärjestelmälle. Tällöin verkkoyhtiö tietää, mistä mahdollinen ylituotettu aurinkosähkö tulee.

Miten aurinkopaneeleja kannattaa huoltaa?

Yleisesti aurinkosähkö on pitkäkestoinen ja helppohoitoinen tapa tuottaa sähköä, sillä järjestelmässä ei ole liikkuvia osia. Aurinkosähköjärjestelmään paneelien lisäksi kuuluva invertteri on pieni elektroninen laite, jossa ei ole irrotettavia tai huoltoa vaativia osia.

Aurinkosähköjärjestelmää voi ylläpitää ja huoltaa huuhtelemalla aurinkopaneelien pinnan pari kertaa vuodessa vedellä, jolloin vältytään sammaloitumiselta ja siitepölyn ja ötököiden sekä puiden lehtien liimautumiselta aurinkopaneelien pintaan. Aurinkosähköjärjestelmän huollot hoituvat meillä JP Vähätalolla nopeasti ja luotettavasti. Annamme asentamillemme aurinkopaneeleille 20 vuoden takuun.

Kysy lisää ja pyydä arvio aurinkosähköjärjestelmän asennuksesta tai huollosta.