Urakointi.

GSM-kuuluvuuden mittaus ja televisioantennien asennus.

GSM-kuuluvuuden mittaus ja televisioantennien asennus.

Toteutamme GSM-mittauksia kiinteistöissä Hämeenlinnassa ja lähikunnissa. Jos puhelinyhteys on heikko kiinteistössäsi, ota yhteyttä ja pyydä meidät paikan päälle.

GSM-kuuluvuuden mittauksissa tutkimme puhelinverkon signaalitasoja kiinteistön ulkopuolella ja sisäpuolella. Jos puhelin ei kuulu kiinteistön sisällä tai puhelut pätkivät, GSM-kuuluvuuden mittauksella voidaan määrittää, mistä suunnasta signaali tulee, kuinka vahva signaali on kiinteistön ulkopuolelle ja kuinka paljon signaali heikkenee kiinteistön sisällä.

GSM-kuuluvuutta eli puheluiden kuuluvuutta voidaan parantaa kiinteistöissä esimerkiksi passiiviantennin avulla. Passiiviantennin asennetaan kiinteistön ulkopuolelle ja se toimii niin sanottuna haavina operaattorin GSM-signaalille. Passiiviantennni lähettää signaalin kiinteistön sisälle, jonne asennetaan passiivinen toistin. Näin GSM-signaali pääsee kiinteistöön sisään ja parantaa kuuluvuutta.

Uudisrakennuksissa kuten omakotitaloissa ja kerrostaloissa GSM-kuuluvuuden mittauksia kannattaa tehdä heti kun seinät ja rakenteet ovat pystyssä. Mittaamme, minkä operaattorin kuuluvuudet ovat parhaita ja ulottuuko signaali jokaiseen huoneeseen. Mikäli seinien rakennusmateriaalina on käytetty esimerkiksi kiveä tai seinissä on paksuja eristeitä, kiinteistön GSM-kuuluvuus voidaan varmistaa rakentamalla sisälle vahvistinverkko.

Jos puhelin ei kuulu kiinteistössä, ota yhteyttä. Teemme GSM-kuuluvuuden mittaukset ja antenniasennukset niin omakotitaloihin kuin liikehuoneistoihin ja taloyhtiöihin 70 kilometrin säteellä Hämeenlinnasta.